avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Care este termenul de depunere al declaratiei D11 ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Care este termenul de depunere al declaratiei D11 pentru persoane fizice?

Buna seara,

Care este termenul de depunere al declaratiei D11 pentru persoane fizice?...pot depune si prin postal daca nu am semnatura electronica?...nu am timp sa ma duc la ghiseu

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declaratia 392 b an 2013 irinuka2005 irinuka2005 Stie cineva daca in declaratia 392b SE declara si livrarile si achizitiile catre/de la persoane fizice?Termenul de depunere este tot 25 februarie?Se poate ... (vezi toată discuția)
Cum pot trimite declaratii fiscale catre anaf prin posta? Andrei_3001 Andrei_3001 Buna ziua. As vrea sa stiu care este modalitatea de a trimite declaratii fiscale catre ANAF prin posta? Intreb pentru ca administratorul nu vrea sa faca ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica sneferu1st sneferu1st Salut! Se pot depune declaratiile de un expert contabil care are semnatura electronica fara ca eu sa-i fac semnatura electronica? Momentan nu sunt in tara si ... (vezi toată discuția)