avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara, cei care au cotizat 11 ani pot beneficia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara, cei care au cotizat 11 ani pot beneficia de pensie, ...

Bună seara, cei care au cotizat 11 ani pot beneficia de pensie, în baza cărei legi?Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:54, 21 Noiembrie 2024
Fara indeplinirea conditiei de stagiu minim de cotizare contributiv de 15 ani , nu se poate beneficia de pnsie de limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. soacra mea are 13 ani cotizati la stat și de la ... Ursdanadrian Ursdanadrian Bună ziua. Soacra mea are 13 ani cotizati la stat și de la casa de pensii zice ca nu are nici un drept de pensie. Am găsit pe net lege ca are dreptul , cei ... (vezi toată discuția)
Pensionare femei 2014 panadaniela panadaniela Ioanavasile Sunt nascuta pe28 decembrie 1957,si lucrez din 1 septembrie1975 si doresc sa stiu daca pot iesi la pensie fara penalizare? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Vreau sa ma pensionez luciy luciy BUNA ,SA INCEPEM .AM VARSTA DE 62,5 .AM LUCRAT 32,8 ANI DIN MAI MULTE ANGAJARI .22ANI INTR-O TIPOGRAFIE UNDE AM BENEFICIAT DE GRUPA 2, AM LUCRAT LA UN ... (vezi toată discuția)