avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua Unde trebuie să cer adeverința conform ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua Unde trebuie să cer adeverința conform anexei 6 ...

Bună ziua
Unde trebuie să cer adeverința conform anexei 6 din L 360/2023 .Am fost angajat la ICE (Institutu de Cercetari Electronice București) filiala Cluj-Napca
până la 01 12 1995. Cartea de Muncă a fost acolo pânî în dec. 1995- Instituția nu mai raspunde la datele de contact știute până în 2010, am impresia că s-a desființat.
Mulțumesc pentru un sfat util. Cu stimă.
Cel mai recent răspuns: dobrote46@yahoo.com , utilizator 17:35, 22 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Pentru a solicita certificatul conform anexei 6 la L 360/2023, trebuie să vă adresați arhivelor sau instituțiilor administrative care păstrează documentele fostelor instituții.

Arhivele Naționale ale României
Dacă instituția la care ați lucrat și-a încetat activitatea, documentele acesteia ar fi putut fi transferate către Arhivele Naționale. Vă recomandăm să contactați filiala Arhivelor din Cluj-Napoca sau București. Puteți solicita informații despre existența carnetelor de muncă și a altor documente ale fostului angajator.

Ministerul Muncii și Protecției Sociale
Acest minister se ocupă de problemele legate de muncă și vă poate ajuta să găsiți arhivele referitoare la angajarea dumneavoastră, mai ales dacă documentele au fost preluate de autoritățile statului.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj
Inspectoratul Teritorial de Muncă ar putea avea informații despre activitatea ICE din Cluj-Napoca și despre locul în care au fost transferate documentele după închiderea instituției.

Casa Județeană de Pensii
Dacă solicitați documentele în scopuri de pensionare, Casa de Pensii poate fi o sursă utilă de informații privind activitatea dumneavoastră profesională înainte de 1995.

Pentru a trimite o cerere de succes, veți avea nevoie de următoarele informații:

Numele complet al instituției (ICE Cluj-Napoca).
Documente care atestă activitatea dumneavoastră (dacă aveți copii ale carnetului de muncă, contracte sau adeverințe).
Informațiile dumneavoastră de identificare.
Nu mai dați informații care nu au o baza legala.. ITM -urile s-au înființat după 01.01 2000...

@vlados11/b]
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasesc cartea de munca a tatalui meu? andreea-crina andreea-crina Tatal meu a fost angajat in perioada 1968-1982 la Intreprinderea de Calculatoare din Pipera.A plecat din tara in 1982 si nu si-a recuperat cartea de ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca sitterli-m sitterli-m Am plecat din Romania in 1990,cartea de munca a ramas acolo. Acum este de negasit.ultimul loc de munca nu mai exista. Ce pot face? (vezi toată discuția)
Meseria de strungar in ce grupa de munca este situata ? geolip geolip Am muncit ca Strungar jntre anii 1974 si 1997. In ce grupa de munca este situata aceasta munca, (in vederea pensionarii) ?[b] (vezi toată discuția)