avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Doresc sa schimb administratorul de bloc si nu stiu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Doresc sa schimb administratorul de bloc si nu stiu cum sa procedez ...

buna seara,am cumparat un ap de 3-4 ani nu locuiesc in el.dar doamna de la asociatie profita de asta si imi pun la plata nu mult foarte mult.deja simt ca il mai cumpar de la ea inca odata..doresc sa fac ceva sa fie schimabat nu doar ca imi ia mie multi bani,dar nici nu se ocupa de bloc cum trebuie..am inteles ca pot face eu ca persoana fizica un proces verbal in care sa spun ca imi doresc schimbarea ei si dc imi doresc asta .si sa strang cat mai multe semnaturi ale locatarilor.
ma puteti ajuta cu un model de proces verbal va rog din tot sufletul meu,sunt satula sa ii tot platesc sume mari de bani..va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:17, 22 Noiembrie 2024
Buna ziua

Shimbarea administratorului se face numai in adunarea generala a proprietarilor.

Convocarea adunarii generale se face de catre presedinte sau la initiativa a minim 20% dintre proprietari.

Deci, daca doriti schimbarea administratorului trebuie sa discutati acest lucru cu presedintele care va convoca adunarea generala. Daca presedintele refuza trebuie sa adunati un numar de minim 20% din proprietari.

Mai departe depinde de votul din adunarea generala daca se aproba sau nu schimbarea administratorului.
Administratorl este angajatul as. prop.
Sigur, daca in AG se discuta si se aproba, cu administratorul (pers. fizica sau juridica) se inceteaza raporturile de munca, dar acest lucru este apanajul Com. executiv.
Asadar, nu trebuie asteptata AG sa se discute si sa se aprobe acest lucru.
Concret, la intrebarea doamnei: dvs. aveti la indemana in primul rand, dreptul de a contestati in scris cheltuielile repartizate pe lista de plata, dar trebuie sa veniti cu argumente solide - de fapt spuneti-ne si noua unde ati sesizat ca
... si imi pun la plata nu mult foarte mult.

Va incarca la consumul de apa, la nr. de persoane, la parti comune? Precizati sa intelegem si noi. La contestatie trebuie sa primiti un raspuns legal. Puteti merge mai departe cu contestarea, discutati cu cenzorul as. prop. Daca nu sunteti multumita, apelati la Serviciul asociatii de proprietari din primarie sau intr-un final, apelati la justitie !
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie presedinte asociatie euely euely Buna seara! In scara unde administrez , Presedintele Asociatiei de Proprietari si-a dat demisia , iar membrii comitetului executiv nu se implica. Pot sa convoc ... (vezi toată discuția)
Altercatii cu administratorul de asociatie de bloc utilizator-1 utilizator-1 as dori informatii in cazul in care adminstratorul nu este de acord cu planificarea unei sedinte de asocatie la sugestia unui locator; sedintele se fac o data ... (vezi toată discuția)
Revocare/alegeri in adunare generala extraordinara? Kos1 Kos1 In conformitate cu Legea 230/2007 , alegerea / revocarea comitetului poate avea loc in adunarea generala (ordinara). 1. As dori sa stiu daca intr-o adunare ... (vezi toată discuția)