avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... S-a dat o sentinta de schimbarea amenzilor in ore de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

S-a dat o sentinta de schimbarea amenzilor in ore de lucru in folosul ...

Sa dat o sentinta de schmbarea amenzilor in ore de lucru in folosul comunitati ,pana am intrat in posesia hotarari a trecut termenul de apel pentru a mai putea depune cerere de prescriptie , in prezent domicilul meu este altul fata de cel mentionat in sentinta,întrebarea mea este unde ma pot adresa sa pot fi repartizat pentru exercitarea orelor pe raza domiciliului actual ,ce proceduri trebuiesc intocmite? Multumesc de eventualele raapunsuri!

Alte discuții în legătură

Amenzile de circulatie neplatite MorarMarius MorarMarius Avand doua amenzi de circulatie neplatite (impreuna aprox 2300 lei)sunt interesat mai pe larg cum ma va afecta in urmatorii ani amintind ca nu am bunuri ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie - prescriptie, plangere contraventionala johnym johnym buna ziua Am fost sanctionat contraventional acum 3 saptamani pt. depasirea vitezei legale in localitatea calarasi iar procesul verbal a ramas la politist ... (vezi toată discuția)
Prescripție amendã contravenționalã Floexe Floexe Art. 131 din OG nr. 92/2003 prevede prescripția amenzilor contravenționale. dar prescripția dreptului la acțiune cât este, de la ce dată ... (vezi toată discuția)