avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, As dori sa stiu va rog daca se poate face ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, As dori sa stiu va rog daca se poate face promisiune ...

Buna ziua,

As dori sa stiu va rog daca se poate face promisiune de vanzare pentru o casa a carei succesiune nu este facuta, mama " vanzatorului" , mentionez ca doamna este internata si are din pacate si Boala Alzheimer. Domnul vrea sa facem promisiune de vanzare dar eu din cate cunosc nu se poate decat cu semnatura mamei lui. si vazut daca mai exista si alti succesori , nu?

Multumesc,

Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2024
CristinaStro, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:34, 22 Noiembrie 2024
Nu, nu se poate.
Și nu va băgați în înțelegeri doar cu unul dintre moștenitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune de vanzare fara succesiune ralu3 ralu3 Buna ziua , Vreau sa cumpar un apartament de la o persoana care nu are inca succesiunea facuta (urmeaza sa inceapa demersurile ), dar ca si siguranta ca ... (vezi toată discuția)
Succesiune ibolyabalanescu ibolyabalanescu Buna seara! As dori sa va adresez o intrebare in legatura cu problema noastra. Suntem trei frati. Mama noastra se afla la un camin de batrani, deoarece are ... (vezi toată discuția)
Precontract de vânzare-cumpărare cotă moștenită dintr-o casă. care pot fi consecințele pentru părțile din precontract dacă ceilalți moștenitori nu vor fi de acord cu vânzarea? Criticul Criticul Aș dori să aflu care sunt urmările și solutionarea unei probleme cauzate de către unul dintre succesori care a făcut un precontract de vânzare a unei ... (vezi toată discuția)