avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Am un teren extravilan pentru care am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Am un teren extravilan pentru care am solicitat un ...

Bună ziua,
Am un teren extravilan pentru care am solicitat un certificat de urbanism de informare, primind un aviz favorabil. Ideea este că dorim să ne construim o cabană mică (spaţiu pentru cazare temporară).
Care este următorul pas? Cui mă adresez? Ce documente trebuie să obţin ca să fie totul legal?
Mulţumesc!
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2024
MiaPap, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:26, 26 Noiembrie 2024
La primărie trebuie să solicitați certificat de urbanism în vederea obținerii autorizației de construire și să urmați pașii din acel document... Problema este că în extravilan nu se pot edifica decât anexe gospodărești pentru exploatațiile agricole, în nici un caz cabane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire in extravilan GBBogdan GBBogdan Buna seara, Intentionez sa execut o constructie pe un teren proprietate personala, dar din cauza deschiderii mici trebuie sa ma rezum la a construi in ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan monalisaalina monalisaalina Buna ziua, Exista vreo modalitate pt a fi in legalitate in urmatoare situatie?detin un teren extravilan si as dori sa construiesc o pensiune...cum as putea sa ... (vezi toată discuția)
Avize, puz și scoatere din circuitul agricol pentru construcții anexe gospodărești ale exploatației agricole situate în extravilan Thunderdrinker Thunderdrinker Bună ziua, La o plantație agricolă - livadă - pe care urmează să o înființez (momentan este teren agricol nelucrat), doresc să fac împrejmuire și ... (vezi toată discuția)