avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua as dori sa știu dacă firma ( Ista) care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua as dori sa știu dacă firma ( Ista) care realizează ...

Bună ziua as dori sa știu dacă firma ( Ista) care realizează citirea și repartizarea costurilor de apa calda și rece din apartamente este abilitata sa aplice ordinul nr 7 din 2024 care face referire la montarea unor echipamente electronice pt măsurarea căldurii și a apei calde în sensul ca la apartamentele care nu au apometre electronice dar au apometre mecanice consumul de apa rece și calda sa fie echivalat conform consumului pausal ca la apartamentele fără contoare de apa?
De asemenea dacă ordinul face referire doar la apa calda și caldura este obligatoriu sa mi montez și apometre electronice pentru apa rece? Va mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Repartizarea consumurilor de apa anduzexe anduzexe Buna seara, De mai bine de un an in bocul in care locuiesc s-au montat contoare noi de apa cu citire radio. Lunar primesc de la ISTA o Nota de consum ... (vezi toată discuția)
Ce act normativ reglementeaza facturarea apei in sistem pausal Pilu Pilu Buna seara, as avea o rugaminte, daca poate cineva sa-mi spuna care este actul normativ care reglementeaza calcularea consumului de apa, in cadrul asociatiilor ... (vezi toată discuția)
Refuz montare apometre cu citire radio Kopela Kopela Buna seara ! In blocul unde locuiesc s-a hotărât în AG înlocuirea tuturor apometrelor vechi cu apometre noi cu citire radio. Din tot ce am citit aici pe ... (vezi toată discuția)