avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare casa cu ipoteca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare casa cu ipoteca

vanzare casa cu ipoteca
Buna ziua, cunoasteti procesul prin care se poate vinde o "Prima casa" cumparata cu credit bancar?Casa a fost noua la cumparare in complexul Bragadiru, 200mp si 100mp gradina. Cuplul ce a luat creditul a platit in 5 ani o suma de 10.000 euro( credit initial 200.000 euro cu dobanda fixa). Acum nu stiu ce pret sa ceara pe casa (o vand cu tot cu credit ramas).Cum calculeaza pretul maxim ce se poate cere? Presupunem ca au obtinut acordul pentru vânzare eliberat de Fondul de Garantare. Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2024
gabriela_ruta@yahoo.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxe notariale pentru apartament ipotecat Doru_2012 Doru_2012 Cand se vinde un apartament, se plateste la notar 2% din pretul de vanzare al apartamentului. Daca apartamentul e ipotecat, atunci vanzatorul plateste ... (vezi toată discuția)
Credite ipotecare restante gionela76 gionela76 Parintii mei au facut un credit ipotecar. de jumatate de an nu au mai platit ratele. Banca cred ca a vandut creditul, caci a primit o notificare de plata. ... (vezi toată discuția)
Stingerea ipotecii imobiliare Georgescu_Vasile Georgescu_Vasile Buna ziua, As dori sa adresez si eu o intrebare. Sa presupunem ca proprietarul vazator A detine un imobil si doreste sa il vanda iar in acelasi timp are ... (vezi toată discuția)