avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. La cine mă pot interesa și eu de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. La cine mă pot interesa și eu de popririle mele ...

Bună ziua. La cine mă pot interesa și eu de popririle mele din trecut. Unde am avut domiciliu nu mai locuiesc de mult timp și nu știu unde au ajuns scrisorile mele de la executori. Am avut popriri și nu știu pentru cine am platit. Nu mă descurc asa bine cu așa ceva. Vreau sa va spun ca acum am domiciliu în altă parte și am primit iar popriri. De astea știu dar de cele din trecut nu știu nimic. Însă știu că popririle nu se mai opresc iar mie mi s-a reținut destul din salariul meu. Va rog frumos sa mă ajutați și pe mine. Va mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 20:52, 22 Noiembrie 2024
Nu este clar ce doriti, discutati cu un avocat, cereti dosarul de la executor. Daca nu sunt datoriile dv. trebuie contestatie in 15 zile... daca au trecut, nu mai merge, depinde de situatie daca mai puteti face ceva sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit provident cristina1112 cristina1112 Buna ziua, in 2010 am facut un credit la Provident, am platit cateva rate, apoi nu am mai avut posibilitatea de plata si nu am mai achitat nici o rata. De ... (vezi toată discuția)
Info cuantum poprire Ciprian1982 Ciprian1982 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. De un an de zile platesc doua rate unui executor judecatoresc pentru niste carduri de credit facute in trecut ... (vezi toată discuția)
Popriri pe contul de salariu ContSters188799 ContSters188799 cred ca am mai scris despre acest subiect. ma iertati daca ma repet. salariul meu este de aprox. 1600 ron. de la serviciu mi se face poprire de 750 ron deci ... (vezi toată discuția)