avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua Am avut o experienta Trista cu un executor
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua Am avut o experienta Trista cu un executor

Buna ziua
Am avut o experienta Trista cu un executor.
Unde pot informa publicul despre asta ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Noiembrie 2024
Manuela Rășină, administrator
La ei pe pagina, cautati pe google și postați o recenzie.
Dacă e o problema încă în ce priveste executarea, fie ca sunteți debitor sau creditor, depuneti în instanta o contestatie la executare.
Puteti anunță și mass-media.
Daca ii interesează îl pot face zob dacă aveți dreptate și în mod obiectiv este asa.
Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2024
Manuela Rășină, administrator
Nu știu cât interes prezintă o astfel de problema ,orice persoana executata silit se considera cel puțin neindreptatita.Puteti încerca la presa locala dar dacă nu e ceva spectaculos interesul este 0 din partea mass media.Mai bine apelați din timp la un avocat pt a vedea ce masuri legale aveați la îndemână..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana sa ne spalam lucrurile in public, ar ajuta daca le-am spala organizat, procedural, legal.

Daca executorul nu v-a respectat drepturi, va puteti adresa instantei de judecata in 15 zile si repara prejudiciul. Daca executorul s-a comportat in mod nepotrivit, va puteti adresa Camerei executorilor cu acte si dovezi, precum si cu o cerere coerenta prin care sa solicitati cercetarea sa. Puteti sa le scrieti si pe email. Aveti grija sa nu faceti sesizari din impresii personale si emotionale, ca sa nu creati prejudicii pe care sa le platiti ulterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este un abuz al societatii de recuperari creante? ContSters115010 ContSters115010 Buna ziua ,a, si eu unele nelamuriri si sper sa ma ajutati cu explicatii.in anul 2006 am facut un credit la banca si nu am mai platit ratele si primesc ... (vezi toată discuția)
Recenzii negative false - defaimare firma iadria iadria Buna ziua, Un prieten a deschis recent (in bucuresti) un service de calculatoare. De cateva saptamani este hartuit cu recenzii false (oameni care nu au ... (vezi toată discuția)
La două zile după demisie, cineva de la firma la care am lucrat mi-a accesat e-mailul personal. mă pot îndrepta împotriva companiei pentru acces ilegal? Vladco80 Vladco80 La doua zile de la demisie mi-a fost accesat emailul personal de la sediul din tara si din Germania al firmei la care am lucrat. E un cont de Gmail, au ... (vezi toată discuția)