avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! În cazul unui bolnav psihic autoritatea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! În cazul unui bolnav psihic autoritatea tutelara ...

Bună ziua,
În cazul unui bolnav psihic, autoritatea tutelara are obligația sa-i caute rudele înainte de a institui tutela și de a aproba înstrăinarea bunurilor bolnavului.In cazul in care rudele au aflat de decesul bolnavului de la politie (rudele facusera o adresa la politie pentru a-l cauta pentru ca nu l au mai gasit la resedinata) și au constatat ca toate bunurile au fost vândute, se mai poate face ceva legat de recuperarea acestora de către moștenitorii legali?
Mulțumesc frumos !
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Noiembrie 2024
Diana galati, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere batrana pusa sub interdictie LEne LEne Sunt implicat intr-un caz de persoana care sufera de Dementa Senila Alzheimer (diagnostic pus de IML) si de care eu cu sotia mea avem grija inca din decembrie ... (vezi toată discuția)
Persoana pensie caz de boala poate sa vanda propietatea mariuscilin mariuscilin buna ziua am gasit o garsoniera si cumparatoru spune ca este pensionat pe caz de boala nu a vrut sa spuna ce el a dobandit garsoniera prin succesiune si ... (vezi toată discuția)
Ruda bolnava de alzheimer buniculmiti buniculmiti Am o ruda bolnava de Alzheimer.Boala este destul de inaintata.Sotiia ia murit.Intrebarile sunt urmatoarele: Daca din copii poate fi unul curator si cine ii da ... (vezi toată discuția)