avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună ziua, cu tot respectul, ma aflu în situația ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună ziua, cu tot respectul, ma aflu în situația în care ...

Bună ziua, cu tot respectul, ma aflu în situația în care am construit o casa pe un teren cu carte funciara în intravilan, PUZ intravilan al municipiului, Certificat de urbanism cu specificarea terenului în intravilan, teren cu adresa (nume și numar), autorizatie de construcție....iar primaria și agenția de impozitare încadrează terenul ca aflându-se în extravilanul municipiului și zona de impozitare A,
Este normal, legal acest lucru ?
Specific faptul ca nu este nicio utilate disponibila în zona.
Va mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Teren intravilan fara puz sorin03 sorin03 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in a intelege cat de cat legislatia noastra. Am achizitionat un teren intravilan ( mentionat in cartea funciara \"intravilan ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, teren cumpărat in 2007. intravilan in cartea funciara, ... GEORGEFLORIANLUNGU GEORGEFLORIANLUNGU Buna ziua, Teren cumpărat in 2007. Intravilan in cartea funciara, intravilan in certificatul de urbanism. Autorizație de construire emisa, Locuința ... (vezi toată discuția)
Trecerea din teren extravilan in teren intravilan MariaAna2211 MariaAna2211 Buna ziua, am si eu o problema legata de trecerea unui teren extravilan in teren intravilan , Precizez faptul ca pe terenul extravilan care se doreste a fi ... (vezi toată discuția)