avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Suntem 3 frati, tatal meu si mama mea a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Suntem 3 frati, tatal meu si mama mea a murit acum 23 ...

Buna ziua
Suntem 3 frati tatal meu si mama mea a murit acum 23 de ani.
Eu am avut grija de ei si le.am facut înmormântarea. Dupa moarte am platit impozitul 23 ani pana azi.
Vreau sa imi fac acte. Surorile si.au primit averea cand traia tata le.a dat bani la amandoua. Una recunoaste ca si.a primit partea iar cealalta nu recunoaște.
Cum ar trebui sa fac ? Sa deschid succesiune sau sa vorbesc cu un avocat? Totusi am platit impozit 23 ani.
Si sora nici nu vrea sa platim la jumatate costurile de succesiune.
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 05:03, 24 Noiembrie 2024
Trebuie sa deschideti succesiunea pentru ambii parinti in ordinea deceselor . Surorile au aceleasi drepturi ca si d-voastra indiferent de cheltuielile si investitiile facute . Daca nu va intelegeti amiabil veti dezbate succesiunea in instanta si o sa aveti un drept de creanta pentru toate cheltuielile daca aveti dovezi in acest sens . In primul rand trebuie sa mergeti la un avocat , o sa va ajute cu pasii pe care trebuie sa-i urmati .
Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2024
Etsy123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire DianaMP DianaMP Povestea noasta este un pic mai complicata si as dori sa ma lamureasca si pe mn cineva. Bunicul meu a avut 4 copii,3 fete si un baiat ( tatal meu ) carora ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa sora decedata irisp irisp Daca sora a murit si copilul sorei a murit si el, succesiunea nu a fost facuta, eu ca frate am drept la mostenire impreuna cu cumnatul meu? (vezi toată discuția)
Cand esti bun esti luat de prost-mi se potriveste DUMITRUFLORICA DUMITRUFLORICA Buna ziua tuturor! Am din nou nevoie de sfatul d-voastra in urm.situatie:(incerc sa fiu cat mai scurta !) Suntem patru surori, mama a murit in 1982, tata in ... (vezi toată discuția)