avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Postare pe o retea de socializare. Buna ziua.Incerc sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Postare pe o retea de socializare. Buna ziua.Incerc sa imi dau ...

Postare pe o retea de socializare.
Buna ziua.Incerc sa imi dau seama daca pot face sau nu pot face legal, si va rog daca se pot da cateva indrumari.
Nu sunt sigur daca legal pot sa postez pe o retea de socializare un video de la mine din casa, unde pe fundal se aud vecinii de duplex. Pot sa postez?In postare pot sau nu pot face referire la ei? Stiu ca este GDPR-ul care protejeaza intimitatea și viața privată, dar nu stiu daca se aplica si in aceste conditii, si nu stiu daca trebuie sa am aprobarea persoanei de pe fundal.Vreau sa fiu in legalitate.
Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2024
ovidiu1984, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:13, 24 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bineinteles ca puteti posta, ca doar e din casa dvs si ca puteti referi la vecini cu termenul " vecinii"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineața. o întrebare. are dreptul cineva sa ma posteze ... cristi cronos cristi cronos Buna dimineața. O întrebare. Are dreptul cineva sa ma posteze pe rețelele de socializare fără acordul meu? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Ascultarea și divulgarea discuțiilor private ioanamadalina ioanamadalina Bună ziua, Ma confrunt cu o situație neplăcută din cauza unui coleg. Coincidenta a făcut ca acest coleg sa se afle întâmplător în curtea vecinilor ... (vezi toată discuția)
Buna. Îmi puteți spune dacă un salon de înfrumusețare are ... AncaValentina AncaValentina Buna. Îmi puteți spune dacă un salon de înfrumusețare are dreptul să filmeze un client și să pună filmarea pe pagina de faceboo? (fără un acord ... (vezi toată discuția)