avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Mama mea a lucrat un acord global la ICRM ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Mama mea a lucrat un acord global la ICRM București ...

Bună ziua!
Mama mea a lucrat un acord global la ICRM București (Întreprinderea Comerțului cu Ridicata Metalochimice) în perioada 1971 - 1985 și nu știm cui sa ne adresăm pentru eliberarea unei adeverințe.
Ne puteți ajuta?
Vă mulțumim!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:24, 24 Noiembrie 2024
Intrebati aici daca stiu ceva de arhiva
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivele trustului antrepriza generala carpați Aurelialita Aurelialita Am lucrat la casa republicii perioada 1986 1988 unde sa ma adresez pt vechime in munca (vezi toată discuția)
Recuperare vechime Giuly21 Giuly21 Buna ziua,o matusa nu reuseste sa dea de sediul intreprinderii la care a lucrat acum vreo 25 de ani pentru a putea sa-si ia vechimea....din cate stim sediul ... (vezi toată discuția)
Arhive carti de munca iulya_muzzy iulya_muzzy Buna. Am nevoie de o informatie. Unde as putea gasi arhiva cartilor de munca a unei societati care s-a desfiintat de cativa ani? Ma intereseaza incadrarea ... (vezi toată discuția)