buna ziua stimati avocati,
am o curiozitate, anume din punct e vedere juridic ,legal in ce privesc Gestionarii la unitatile militare : daca am solicitat comisie de specialitate in vedere identificarii tehnicii si aparaturii de la bordul unei ambarcatiuni,nave (conform legii gestionarului) si nu mi s-a pus la dispozitie, personalul solicitat in baza unui raprt scris catre comandatul de unitate, cat si ascudenrea de documente de inventarie a bunurilor de catre comandatul de unitate si de catre gestionar,dar sunt obligat de catre comandnat ca in lipsa gestionarului cat dansul se afla in libere si concediu de odihna sa inventariez prin descuierea incaparilor prin ordin verbal primit de catre comandatul de unitate. Pot sa solicit un refuz in ce priveste luarea gestiunii in primire avand in vedere cele mentionate ? As dori sa completez si cu faptul ca sunt incurajat verbal sa le iau ca atare ,fara sa imi fac griji,de catre doi ofiteri superiori, ca la un moment dat cand se va preda vaporul la agentii economici,se va da fara probleme ca atare. Cum sa procedez in astfel de situatie ? Daca nu fac cum au ordonat verbal,ma cheama la program zilnic,nu imi aproba concediul de odihna si nici liberele cuvenite in urma serviciilor executate de 24 h . Va rog sa dispuneti !
Demisie si concediu
mihaith
1. Sunt angajat ca vanzator-gestionar din ianuarie 2013. La inceputul lunii decembrie seful meu a angajat un alt vanzator-gestionar, iar eu am beneficiat de ... (vezi toată discuția)