avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua, dacă soția mea a fost internată la ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua, dacă soția mea a fost internată la spital cu nounascutul ...

Bună ziua, dacă soția mea a fost internată la spital cu nounascutul si cei de la spital au pierdut certificatul constatator de la ambulatoriu, ce se poate face deoarece recunoașterea copilului nu este posibilă fara acesta, se poate elibera vreo copie de la ambulatoriu sau spital?

Alte discuții în legătură

Recunoastere copil blue_lion blue_lion Am o relatie de concubinaj din care o sa avem un copil.copilul se va naste peste 4 luni. Mama copilului se afla in Romania eu in spania. Intrebarea mea este da ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare copii documente spitalizare ioanadoljenco ioanadoljenco Buna ziua, In urma cu 2 ani ( oct 2009) am fost internata in spital ( maternitate) fiind insarcinata in 36 saptamani. Am nascut un bebe prematur care a trait ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat de deces dupa ce termenul legal sa depasit . mihalcu mihalcu Buna ziua Am o problema pe care am produs-o eu din necunostiinta . In urma cu mai multi ani sotia mea a nascut un copil , eu , bucuros am scos repede ... (vezi toată discuția)