avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua. In momentul de fata firma mea are sediul ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua. In momentul de fata firma mea are sediul expirat si ...

Buna ziua.

In momentul de fata firma mea are sediul expirat si este inactiva fiscal, cu datorii de 5000-10000 euro. Au fost depuse cateva facturi in anii trecuti, apoi am renuntat la idee si am primit amenda pentru ca nu am depus. Cardul bancar este eliminat de banca. Am de recuperat cam 3 ani fara facturile depuse, asta pana sa intervina SPV. Multe din ele nu le mai am pentru ca spre exemplu contul meu de la smartbill a fost sters.

Intrebarea mea pentru dumneavoastra:

Daca activez un sediu social si imi fac un card bancar, bineinteles cu datoriile acumulate si mai gasesc din facturile vechi care nu au fost introduse in sistem pot incepe activitatea pe firma pentru a plati datoriile?

Stiam ceva de lichidare involuntara si insolventa pentru anularea datoriilor

Sunt din Brasov, daca este cineva dispus de colaborare. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 11:11, 27 Noiembrie 2024
Da, puteți reîncepe activitate, sa plătiți din datorii și sa vedeți ce puteți recupera din bani.
Dacă doriți sa închideți firma, puteți urma o procedura de insolventa (poate fi reorganizare, lichidare, etc). Trebuie văzut în concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare adriancozma adriancozma Am un SRL suspendat ( sunt asociat unic ) . L-am suspendat in 2010 pentru trei ani de zile De atunci si pana astazi datoria pe care o aveam la buget ( 5000 lei ... (vezi toată discuția)
Declaratii de depus in insolventa adrianabresug adrianabresug ce se intampla cand o firma isi declara insolventa ? ce obligatii are ? daca suntem platitori de tva mai emitem facturile cu tva ?clientul mai are voie sa il ... (vezi toată discuția)
Firma dizolvata declarata inactiva de anaf Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O firma dizolvata de ONRC pt.expirare sediu si mandat administrator a primit de la ANAF decizie de declarare in inactivitate - in termen de 5 zile- -motivatia ... (vezi toată discuția)