avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... S.au virat eronat niste drepturi banesti unui nr de 4 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

S.au virat eronat niste drepturi banesti unui nr de 4 salariati. ...

S.au virat eronat niste drepturi banesti unui nr de 4 salariati. Se constata greseala, se ia legatura telefonica cu acestia, cu totii fiind de acord a li se retine din salariul ce urmeaza a fi incasat, sum respectiva (la momentul respectiv ei cheltuisera banii si nu mai aveau de unde sa.i dea) .
Este corecta aceasta modalitate ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:50, 24 Noiembrie 2024
Este corecta daca este materializata si printr-un document scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virament salarial dublu / triplu anadesign anadesign Buna ziua, De 3 luni mi se vireaza pe card de catre firma unde lucrez , mult mai multi bani.In conditiile in care eu mi.am facut salariul si stiu ce venituri ... (vezi toată discuția)
Poti fi obligat sa returnezi o suma de bani care a intrat gresit in contul tau bancar? iunana iunana Buna, Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns la o problema, m-am trezit cu niste bani in contul bancar de la o firma cu care nu mai am legatura, nu ... (vezi toată discuția)
Bani in cont sofia1975 sofia1975 buna ziua!Am o cunostinta care a intampinat urmatoarea problema:lucreaza la o firma care plateste salariile pe card,deci are un card de salarii.In aceasta luna ... (vezi toată discuția)