avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua ,am nevoie de un anumit număr de angajați ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua ,am nevoie de un anumit număr de angajați pentru ...

Bună ziua ,am nevoie de un anumit număr de angajați pentru a detasa personal în UE.?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:55, 25 Noiembrie 2024
Nu este nevoie , insa pentru obtinerea formularului A1 sunt necesare anumite conditii.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agent munca temporara POINT CONSULTING HR POINT CONSULTING HR Buna ziua, Ma intereseaza daca o companie de leasing de personal deschisa in Romania, care pune la dispozitie lucratori pentru companii din strainatate, ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 nicoletavaly nicoletavaly Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am un prieten care munceste in Italia intr-un santier naval de mai bine de 10 ani. Vazand ca sunt firme ... (vezi toată discuția)