avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua ,am nevoie de un anumit număr de angajați ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua ,am nevoie de un anumit număr de angajați pentru ...

Bună ziua ,am nevoie de un anumit număr de angajați pentru a detasa personal în UE.?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:55, 25 Noiembrie 2024
Nu este nevoie , insa pentru obtinerea formularului A1 sunt necesare anumite conditii.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare giacris giacris Buna ziua! In cadrul companiei la care lucrez sunt persoane straine(din UE) detasate sa lucreze la noi. 1 Decembrie este liber conform legii, insa avem ... (vezi toată discuția)
Formular a1 pentru firme de transport in uniunea europeana iuliahribal iuliahribal Buna ziua, Am tot citit refeitor la Formularul A1. Firma la care lucrez are un numar de 120 de soferi care activeaza timp de 5 saptamani in toata Europa, ... (vezi toată discuția)
Munca in ue klara0329 klara0329 Buna ziua, Am o nelamurire, oare ma poate ajuta cineva??????????? Sunt firma de recrutare si leasing de personal. Am un contract cu o companie din UE.Dansii ... (vezi toată discuția)