avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, aseara sora mea m-a lovit, mia dat un pumn ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, aseara sora mea m-a lovit, mia dat un pumn in brat. ...

Buna ziua, aseara sora mea m-a lovit, mi-a dat un pumn in brat. nu i-am acordat atentie loviturii , dar astazi locul unde am fost lovita nu s-a invinetit, dar ma doare foarte tare, inclusiv articulatia umarului. Cui ma pot adresa pentru un consult si cum o pot "sanctiona" si pe ea pentru ca nu este prima data cand se intampla?
Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2024
otilia64, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:56, 25 Noiembrie 2024
Buna ziua!
Mergeti la ortopedie pentru consultatie.,,Sanctionarea'' o discutati in familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui ma adresez? unității de învățământ sau inspectoratului? AnaML AnaML Nu știu cui trebuie sa ma adresez, inspectoratului școlar sau unității de învățământ.... Cu o sesizare. Am fost sunata de către directorul adjunct ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala bertha37 bertha37 In urma cu 5 zile am produs un eveniment rutier, am lovit din spate o masina parcata, in fata acesteia aflandu-se o persoana care s-a constituit in victima a ... (vezi toată discuția)
Victima unui accident rutier (pieton) dani cristi dani cristi Buna seara, daca esti victima unui accident rutier (pieton) in cat timp trebuie sa mergi la politie, daca dupa accident ai apelat 112? (vezi toată discuția)