Organizez un curs online pentru operarea cu un anumit program de calculator. Sunt PFA, am certificat de formator de formatori inclusiv IT acreditat ANC (CNFPA ), cod COR 241207. Nu sunt inscris in nici un registru de formare, astazi am aflat despre existenta lui, dar detin acest act, acreditare ANC pe mai multe competente, inclusiv formator de formatori IT.
Am dreptul de a emite un certificat de absolvire a acestui curs, in urma unei examinari online a celor care au absolvit cursul?
Dl. XY a participat la sesiunea de examinare online (inregistrata video) din data de .. , certific ca acesta a abolsvit cursul si a dobandit competentele pe care cursul le formeaza.
Am citit cateva zile inainte de a intreba aici si nu reusesc sa ma lamuresc.
Nu doresc sa incalc legea dar nici nu as vrea ca cei care parcurg cursul sa nu poata beneficia de un act, daca au dreptul la el.
Ati citat una din legile pe care le-am citit. Ea nu raspunde intrebarii mele.
Nu stiti sau nu puteti, e de inteles de vreme ce aici sunt raspunsuri pro-bono.
Nu inteleg insa de ce nu ati ignorat intrebarea, in loc sa va faceti de ras cu “in conditiile legii” pe un forum in care oamenii intreabatocmai CARE sunt acele conditii.
Curs oferit de ong
Adela Popa
Buna ziua,
Intrebarea mea ar fi daca un ONG poate sa ofere cursuri de formare fara a avea acreditare ca furnizor de formare. ONG-ul pe care il conduc are in ... (vezi toată discuția)