avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Certificare curs online privat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Certificare curs online privat

Buna ziua

Organizez un curs online pentru operarea cu un anumit program de calculator. Sunt PFA, am certificat de formator de formatori inclusiv IT acreditat ANC (CNFPA ), cod COR 241207. Nu sunt inscris in nici un registru de formare, astazi am aflat despre existenta lui, dar detin acest act, acreditare ANC pe mai multe competente, inclusiv formator de formatori IT.

Am dreptul de a emite un certificat de absolvire a acestui curs, in urma unei examinari online a celor care au absolvit cursul?
Dl. XY a participat la sesiunea de examinare online (inregistrata video) din data de .. , certific ca acesta a abolsvit cursul si a dobandit competentele pe care cursul le formeaza.

Am citit cateva zile inainte de a intreba aici si nu reusesc sa ma lamuresc.
Nu doresc sa incalc legea dar nici nu as vrea ca cei care parcurg cursul sa nu poata beneficia de un act, daca au dreptul la el.
Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2024
Cursuri, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cursuri , utilizator 18:40, 25 Noiembrie 2024
Ati citat una din legile pe care le-am citit. Ea nu raspunde intrebarii mele.
Nu stiti sau nu puteti, e de inteles de vreme ce aici sunt raspunsuri pro-bono.
Nu inteleg insa de ce nu ati ignorat intrebarea, in loc sa va faceti de ras cu “in conditiile legii” pe un forum in care oamenii intreabatocmai CARE sunt acele conditii.

Closed!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs oferit de ong Adela Popa Adela Popa Buna ziua, Intrebarea mea ar fi daca un ONG poate sa ofere cursuri de formare fara a avea acreditare ca furnizor de formare. ONG-ul pe care il conduc are in ... (vezi toată discuția)
Curs acreditat fara diploma? GianiLiliana GianiLiliana Buna ziua, In august 2014 am urmat un curs (scurt) de Formator (curs acreditat - 150 eur). La sfarsitul cursului, după testarea finala la care am obținut ... (vezi toată discuția)
Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)