avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Este obligatorie autorizatia de mediu pentru un numar ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Este obligatorie autorizatia de mediu pentru un numar mic de produse?

Buna seara! Am infiintat o firma cu codul caen 1629, vreau sa produc casete de bijuterii cu intarsii, statuete si tacamuri din lemn dar in numar destul de mic, maxim 20 bucati pe luna.
Este obligatorie autorizatia de mediu pentru un numar mic de produse?

Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: IoTIBERIU , utilizator 19:06, 26 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,
DA, trebuie să obțineți autorizatia de mediu, pentru că nu există un prag valoric sau cantitativ de a cărui depășire să depindă această obligație. Codul CAEN 1629 figurează în LISTA activităţilor supuse procedurii de emitere a autorizaţiei de mediu, fără ca în rubrica de Observații să figureze vreo excepție sau condiție suplimentară – v. Anexa 1 la Procedura dd 19.11.2007 aprobată prin OMMDD nr. 1798 / 2007.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Identificare cod caen Sfedu Sfedu Buna ziua, rugamintea mea este sa ma ajutati sa gasesc codul CAEN care se potriveste pentru o activitate de producere si comercializare a unor obiecte ... (vezi toată discuția)
Ajutor gasire cod caen Sfedu Sfedu Buna ziua, rugamintea mea este sa ma ajutati sa gasesc codul CAEN care se potriveste pentru o activitate de producere si comercializare a unor obiecte ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare MonicaOancea MonicaOancea Dorim sa ne largim obiectul de activitate al companiei cu urmatoarele coduri CAEN: 1610, 4611, 4613, 4671, 4799, 4621, 4672, 4690. Stie cineva de ce fel de ... (vezi toată discuția)