avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Care sunt pasii de inmatriculare pe firma a unei ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Care sunt pasii de inmatriculare pe firma a unei masini iesita ...

Care sunt pasii de inmatriculare pe firma a unei masini iesita din leasing? Unde trebuie sa ne adresam, taxe si documente?

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2012 OlteanuAdrian OlteanuAdrian Buna ziua ! Am o masina fabricatie 2007 , inmatriculata in ianuarie 2008 , masina e in leasing pana la sfarsitul lui ianuarie 2012 , eu am preluat leasing-ul ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxei de poluare (de prima inmatriculare) pentru o masina cumparata prin leasing financiar Iuliana Pirv Iuliana Pirv Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns referitor la procedura ce trebuie urmata pentru recuperarea taxei de poluare (de prima inmatriculare) pentru o masina ... (vezi toată discuția)
Taxa auto timbru de mediu Geom1 Geom1 Buna ziua, Vreau sa cumpar (transfer) masina de pe numele fetei mele pe numele meu. Masina a fost inmatriculata in 2006 de o firma de leasing si in 2009 pe ... (vezi toată discuția)