avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara, ce se intampla daca nu ma prezint la un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara, ce se intampla daca nu ma prezint la un proces, am ...

Bună seara,ce se intampla daca nu ma prezint la un proces,am calitatea de pârâta,subiectul este financiar și nu mi am angajat avocat,prima întâmpinare este pe 27 noiembrie!
Va rog ajutați ma c un răspuns!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 09:05, 26 Noiembrie 2024
Vorbiti cu un avocat, va rog, discutiile sunt lungi. Pe scurt, daca stati in pasivitate, puteti pierde drepturi. Cu cat mai pasiva stati, cu atat mai multe drepturi riscati sa pierdeti.
Nu exista prima intampinare. Intampinarea este un document in dosar pe care paratul trebuie sa il depuna o singura data, nu stiu daca ati facut-o.
Termenele de judecata sunt mai multe.
Pana la primul termen va mai puteti micsora pierderile. In functie de obiect, acestea pot fi importante.
Vorbiti, macar vorbiti sa va informati de la un avocat, nu e musai sa il angajati, dar macar informati-va!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu daca.. baluthebig baluthebig pe 27 luna aceasta am prima infatisare la divort!!! nu sunt insa pregatit,nu am gasit insa un avocat!!! daca nu ma prezint,care ar fi consecintele?? (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu te prezinti la prima citatie intr-un proces civil in care ai calitatea de parat husseincudop husseincudop Sunt citat in calitate de parat intr-un proces civil, fond pretentii si din motive de ordin financiar nu am putut angaja un avocat. In acest context nu am ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca esti chemat la in proces si nu te prezinti? A.Mada A.Mada Ce se intampla daca esti chemat la in proces si nu te prezinti? Situatia difera in functie de calitatea partilor sau obiectul cauzei? Eu am gasit ... (vezi toată discuția)