avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua ,în 2011 am făcut un provident ,am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua ,în 2011 am făcut un provident ,am plătit suma ...

Bună ziua ,în 2011 am făcut un provident ,am plătit suma împrumutată și puțin din dobânda ,a venit reprezentantul după rata în momentul ala chiar nu aveam lam rugat sa vina a doua zi ,aveam și musafiri ,atâta nesimțire a avut în el a întrat în curte și a cerut la musafiri mei 10 lei pentru mine ,atunci mam supărat și iam spus sa nu-l mai prind la poarta mea sa se împrumute el pt mine sa plătească, de atunci nu am mai fost contactata din partea companiei nici fizic nici telefonic nici la posta nici poprire pe salariu ,acum în 2024 mi sa pus poprire pe contul la banca unde încasez salariu după 13 ani e posibil asa ceva este legal după atâta timp sa plătesc suma de 34 de milioane ?
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 14:02, 26 Noiembrie 2024
Un contract neînchis și s-au adunat dobânzi peste dobânzi.. însă trebuie văzut dacă este aplicabilă noua lege a IFN-urilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)
Credit pana la salariu de la un ifn koszti koszti Buna ziua. In decembrie am luat un credit on line in valoare de 2000 ron credit pana la salariu.deci pe termen de 20 zile. Nereusind sa platesc la timp ifn ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mă confrunt cu o situație aparte, m-am trezit acum ... Pinpong Pinpong Bună ziua! Mă confrunt cu o situație aparte, m-am trezit acum o săptămână cu o poprire pe cont, suma este irelevantă, fără să mă știu vinovată ... (vezi toată discuția)