avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... GRATUITATE ADEVERINTA ANGAJATOR EXISTENT ACORD GLOBAL ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

GRATUITATE ADEVERINTA ANGAJATOR EXISTENT ACORD GLOBAL Buna ziua! Mama mea a lucrat in acord global din 1974 pana in ...

Buna ziua! Mama mea a lucrat in acord global din 1974 pana in 2004 la un angajator care inca mai EXISTA. Dupa indelungi tergiversari am reusit sa obtin emiterea adeverintei care atesta munca in acord global. Dar ma someaza sa le aduc dovezi, legi si articole din legi, care atesta ca adeverinta este gratuita. Din cate stiu, doar in cazul angajatorilor care si-au incetat activitatea si arhivele au fost predate unor firme de arhivare, care presteaza aceste servicii de calculare si eliberare adeverinte, exista tarife.
Va rog sa ma ajutati cu o baza legala pentru a sustine gratuitatea eliberarii acestei adeverinte!
Cu stima, multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:06, 26 Noiembrie 2024
Nu reiese din niciun text de lege gratuitatea ..inainte era o mentiune in Legea 263/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta fost salariat vasilemb vasilemb Un salariat a solicitat o adeverinta cu toate sporurile in perioada 2002-2004, precum si cu salariul brut din acea perioada. Accesul la arhiva costa ... (vezi toată discuția)
Venituri acord global la calcul pensie mihaela gheorghe mihaela gheorghe Am de la fostul angajator adeverinta de venit realizat in acord global pentru intervalul de timp 1983-2000.La finalul adeverintei se face mentiunea ca s-au ... (vezi toată discuția)
Adeverinte acord global+ore de noapte ghici_2013 ghici_2013 Buna ziua! Unde as putea solicita o adverinta pentru acord global in vederea recalcularii pensiei(fost salariat Siderca Calarasi)? Cum pot valorifica 3 ani ... (vezi toată discuția)