avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Sunt persoana juridica si am 6 vehicule ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Sunt persoana juridica si am 6 vehicule pentru care ...

Buna ziua! Sunt persoana juridica si am 6 vehicule pentru care platesc impozite de cativa ani (2014 - 2024), mi-a fost transmis faptul ca aceste vehicule au fost distruse, doar ca nu am in posesie certificatele de distrugere. Societatea respectiva nu mai exista de ani buni, si nu mai am incotro sa ma indrept pentru a solicita un duplicat la certificatele de distrugere emise, astfel incat sa le pot scoate din evidentele societatii. Am tot verificat informatii, am fost si la R.A.R. sa-mi furnizeze o alta optiune, dar domnii respectivi mi-au transmis faptul ca fara o dovada de distrugere, incendiere, furt nu-mi pot anula CIV-ul vehiculelor, astfel incat sa le pot scoate pe proprie raspundere din circulatie. Ma puteti ajuta va rog frumos cu o alta optiune? Daca mai exista vreuna... Pentru 3 din cele 6 vehicule am cartea CIV in format original, pentru cea de-a 4-a am o copie a CIV-ului, iar pentru 2 nu am decat informatiile regasite in evidentele societatii (serie sasiu, motor, descriere etc.)

Alte discuții în legătură

Emitere certificat inmatriculare pentru vehicul declarat furat dupa 7 ani Luca.p Luca.p Buna ziua, Am o problema cu re-emiterea certificatului de inmatriculare pentru motocicleta mea, din cauza ca aceasta figureaza cu o alerta (de furt) in baza ... (vezi toată discuția)
Se poate radia o masina de mine in urmatorul caz? silesax silesax este posibila radierea unei masini pe care am cumparato (un aro cu motor de bv) cu acte in regula dar careia nu vreau sa duc actele pina la capat de catre ... (vezi toată discuția)
Acte masina Octav1996 Octav1996 Buna seara ,sunt unicul mostenitor pentru un autorurism ,sunt in posesia unui certificat de calitate de mostenitor si nu pot gasi actul de proprietate a ... (vezi toată discuția)