avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parintii mei impreuna cu 2 unchi au facut un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parintii mei impreuna cu 2 unchi au facut un precontract de v-c ...

Parintii mei impreuna cu 2 unchi au facut un precontract de v-c teren in 1969. In 1972 tatal meu a primit autorizatie de construire de la primarie dar nu a autentificat precontractul deoarece a decedat un vanvatorsi unul din cumparatori a instrainat terenul facand un schimb cu alt unchi. }n CF figureaza vechii vanzatori ce putem face pt a intra in legalitate . Tatal meu a decedat in 1980. INSTANTA DE JUDECATA A RESPINS CEREREA DEOARECE S-A PRESCRIS PRECONTRACTUL

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am? vasile s vasile s ? Buna ziua!Am 61 de ani .M-am casatorit in anul 1974 si am convietuit cu fosta sotie pana in anul 2000(28 de ani).In anul 2000 am plecat de acasa din ... (vezi toată discuția)
Mostenire Maria 32 Maria 32 Buna ziua ,parinti mei au decedat acum 21 ani avem o casa construita d tata dar p numele bunicului ,noi suntem doi frati gemeni si p langa noi o matusa ( sotia ... (vezi toată discuția)
Obtinere titlu de proprietate abramis abramis Cum pot obtine un titlu de proprietate in conditiile in care am doar un act de vanzare cumparare pe un teren (incheiat in anul 1958 intre vanzator si tatal ... (vezi toată discuția)