avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca sunt angajat ca asistent personal pentru o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca sunt angajat ca asistent personal pentru o persoana cu handicap ...

Daca sunt angajat ca asistent personal pentru o persoana cu handicap pot să-mi deschid o firma de construcții să pot lucra anumite servicii ca partime
Pot fi afectat la asistenta sociala ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:39, 26 Noiembrie 2024
N-ati precizat cine va ingriji persoana cu handicap cand veti lipsi de la domiciliul acesteia.
Puteti avea control la domiciliu de catre asistentii sociali.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenta sociala adult LucianRO LucianRO Deci,sora mea,are 19 ani,a absolvit liceu+bacalaureat si este la facultate Am o matusa.in varsta de 75 ani,cu grave deficiente de vedere(un ochi este ... (vezi toată discuția)
Ingrijire parinte in varsta - caz particular Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Parintii mei locuiesc la tara, in casa parinteasca. Tatal meu este proprietar, prin act de donatie, semnat de ceilalti 3 frati fara alte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - insotitor copil cu adhd si retard mintal lauramaria1 lauramaria1 Copil de 10 ani diagnosticat cu Adhd, retard mintal mediu este in clasa a2 a nu are insotitor. Intrebarea mea este daca mama lui poate sa isi faca actele ... (vezi toată discuția)