avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seară din data de 12.06.2023 am înaintat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seară din data de 12.06.2023 am înaintat divorțul și ...

Bună seară din data de 12.06.2023 am înaintat divorțul și doar luna această am terminat cu divorțul și ne-a dat sentința definitivă. De atunci până acuma nu mea dat nimic . Am fost și la poliția și ea făcut abandon de familie. Mai este vro șansă sămi recurez bani din data de 12.06.2023 ? Mulțumesc anticipat. Avem doi copii de 7 și 5 ani
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2024
Gîdea victoria georgiana, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua - stabilirea locuinței copiilor peter31 peter31 buna ziua am o interbare si sper ca o sa ma poate ajuta cineva cu un sfat. Eu am 36 de ani si sunt casatorit cu nevastamea de 7 ani dar stam impreuna de 11 ani ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare geetaa geetaa Am fost in proces 2ani dar numai acuma in aprilie so terminat decizia find ca copilu sa ramana la mine iar el sa imi plateasca pensia alimentara din data de 2 ... (vezi toată discuția)
Cum pot ataca rezolutia procurorului? am vreo sansa sa obtin ceva?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu In urma divortului fostul sot a fost obligat la plata sumei de 200 ron pentru 2 copii minori. Pensia de intretinere i-a fost stabilita la venitul minim ... (vezi toată discuția)