In decembrie 2023 am trecut pe numele meu contractul de consum pentru energie electrica . Anterior acest era pe numele sotiei care era si prosumator in baza unui aviz de racordare. In noiembrie 2024 am solicitat si trecerea contractului de prosumator pe numele meu. In perioada dec 2023 - noiembrie 2024 Hidroelectrica a facturat consum si productie pe numele sotiei (gresit, din moment ce ea numai era consumator). La momentul solicitarii preschimabarii contractului de prosumator pe numele meu Hidroelectrica a stornat toate facturile pe numele ei si m-a facturat cu consumul anterior fara sa imi reporteze soldul energiei produse la acelasi POD unde anterior el a fost luat in calcul pe numele sotiei. Exista in acest moment o cantitate livrata si de care nu ma pot folosi si nici nu se deduce din soldul istoric de consum cu care am fost incarcat. Este acesta folos necuvenit pentru furnizor? Pot invoca faptul ca aceasta energie a fost livrata de la acelasoi POD al gospodariei pentru a-l putea prelua? Multumesc
Gdf suez
bogdangrigorescu05
Buna ziua,
In luna 13-11-2015, am achizitionat un imobil ( p+1) constructie noua. Imobilul este racordat la reteaua de gaze in momentul achizitionari. La ... (vezi toată discuția)