avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amenda se da daca e mai mult de 3 ani de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amenda se da daca e mai mult de 3 ani de la construcție?

buna ziua , am o casa intabulata acum mai mult de 3 ani si un geam mat la baie dar care se deschide spre vecin la mai putin de 2 metri, , acum primăria zice, la reclamația vecinului, sa acoper geamul complet sau risc amenda ca nu am respectat autorizatia, unde geamul mat nu se deschide.deloc. Pot invoca legea prescrierii? are mai mult de 3 ani si procesul verbal a fost semnat de primărie. cu fereastra aceasta la intabulare acum aprox 4 ani. Geamul in sine e pus de 6 ani dar intabularea e facuta acum vreo 3 ani.

Alte discuții în legătură

Limita distanta geam rabatat baie oriceon oriceon Buna seara, conform prevederilor codului civil, știu ca distanta fata de vecin, pentru fereastra este de 2 m. Însă, în situația în care este vorba ... (vezi toată discuția)
Limita legala a unei ferestre catre proprietatea invecinata moni_p6 moni_p6 Va rog, as dori sa stiu, care este limita legala a unei case cu fereastra catre spatiul invecinat? Vecinul meu si a construit o casa f aproape de limita ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul iliev iliev Buna ziua. Vă rog dacă puteţi să mă lămuriţi într-o problemă :(. Stau la casa si a aparut urmatoarea problema: unul dintre peretii casei se afla la ... (vezi toată discuția)