avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! Pot beneficia de concediu de maternitate ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! Pot beneficia de concediu de maternitate neplatit, ...

Buna seara!
Pot beneficia de concediu de maternitate neplatit, adica de cele 42 de zile de dupa nastere, in cazul in care nu am cotizat 6 luni? Adica, sa nu primesc indemnizatia, ci doar concediul. Daca nu pot beneficia de el, inseamna ca voi fi concediata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:04, 27 Noiembrie 2024
Daca nu indepliniti conditiile pentru a beneficia de concediu de maternitate, puteti intra dupa nastere direct in concediu pentru cresterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație crestere copil lisa-monica lisa-monica Buna seara. Lucrez pe 4 ore dar sunt si studenta. Pot renunța la servici pt a primi indemnizatia crestere copil (ca urmare a faptului ca sunt studenta) de la ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare concediu maternitate (pre/post natal) gabrjela gabrjela Buna ziua, Tocmai mi s-a comunicat de la locul de munca ca nu pot beneficia de concediul pre si post natal, intrucat nu am stagiul de cotizare de minim 6 ... (vezi toată discuția)
Concediu de lauzie Mirabela fedeles Mirabela fedeles Buna ziua daca sunt angajata din luna martie am dreptul la concediu de lauzie .Tinand cont ca voi aplica pentru indemnizatia de crestere a copilului cumuland ... (vezi toată discuția)