avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii către copii
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii către copii

Bună ziua. Părinții prietenei mele au dosar penal de evaziune fiscală prin care sunt puși la plata sumei iar ei nu au bani pentru plata acestora decât ca activ casa dar aceasta nu poate fi acoperită. Eu și și prietena mea ne am cumpărat un apartament cash din banii noștri în special ai mei cu bani făcuți din firmă scoși pe dividende dar am trecut 50-50 pe apartament. Am înțeles ca unele datorii se pot duce și către copii. Am putea fi pusi sub sechestru pentru plata datoriilor părinților ei? Mă tem de ideea ca pot merge mai departe spre copii dacă au bunuri active pentru a stinge datoriile pe ideea ca ei ne ar fi dat banii chiar dacă nu e așa.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 07:10, 27 Noiembrie 2024
Buna ziua

Am înțeles ca unele datorii se pot duce și către copii.

Ati inteles gresit.

Am putea fi pusi sub sechestru pentru plata datoriilor părinților ei?

Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament ipotecat catalinhayek catalinhayek Buna ziua. Situatia e urmatoarea. Vreau sa cumpar un apartament . Proprietarul l-a achizitionat prin credit ipotecar la o banca. Ne-am inteles asupra ... (vezi toată discuția)
Revocare donatie intre soti adina savopol adina savopol buna ziua v-as ruga sa-mi dati un sfat in urmatoarea situatie : in urma cu trei ani prietena mea a primit prin donatie 1/2 din apartamentul pe care sotul ... (vezi toată discuția)
Asociat nou prin marire capital social - ce se intampla cu bunurile societatii? onido onido Salutari, In primul rand vreau sa-mi cer scuze pentru modul simplist in care o sa expun problema (sau nelamurirea) cu care ma confrunt, termenii ... (vezi toată discuția)