v-as ruga sa-mi dati un sfat in urmatoarea situatie :
in urma cu trei ani prietena mea a primit prin donatie 1/2 din apartamentul pe care sotul ei il primise ( tot prin donatie ) de la parintii lui in momentul casatoriei cu prietena mea . aceasta donatie a fost facuta de catre sotul prietenei mele in urma unei scoateri de sub ipoteca a apartamentului de catre sotie , cu bani primiti de la parintii ei prin act notarial ( sotul prietenei mele ipotecase apartamentul pentru a obtine un imprumut pentru o suma datorata ca o consecinta a pierderii unor bani la jocuri de noroc ) .
in momentul de fata sotul prietenei mele a intentat actiune de divort si prietena mea se teme ca acesta va revoca actul de donatie .
mentionez ca cei doi au impreuna si un copil de 17 ani .
sfatul de care as avea nevoie din partea dvs. se refera la posibilitatile legale pe care le are in acest moment prietena mea de a nu pierde apartamentul in urma divortului in eventualitatea ca acest sot al ei sa revoce donatia .
Donatie
koko78
Sotia mea aprimit o garsoniera sub forma de donatie de la fratele ei.ulterior a luat o suma de bani imprumut,suma pe care a girat-o cu garsoniera(act ... (vezi toată discuția)