avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua/seara! Vreau sa incep prin a spune ca sunt ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua/seara! Vreau sa incep prin a spune ca sunt minor ( ...

Buna ziua/seara! Vreau sa incep prin a spune ca sunt minor ( am 16 ani) si sunt terifiat de ce mi se poate intampla, de aceea si apelez la acest site. In seara de 25 noiembrie in jurul orei 23, doi ofiteri m au oprit pe strada, eu avand la mine un grinder gol(avea acele bucati mici care raman) , si doua pastile numite rivotril(benzodiazepine). Acestia m au intrebat daca am ceva asupra mea, initial am mintit si am spus ca nu. A urmat controlul pe care il fac si au simtit punguta mica in care imi tineam continutul pe care l am precizat mai sus, pana sa deschida punga, am recunoscut ca se afla doua pastile in punga respectiva, spunându-le ca sunt pastile xanax. dupa toate acestea ofiterii m au adus la sectie, unde mi au adresat intrebarile clasice : ,,de unde le ai?” ,,ce aveai de gand sa faci cu ele?”. Eu la aceste întrebări am raspuns in felul urmator: ,,iarba este thcp legal cumparat de pe un site complet legal.” Despre pastile, am spus ca un prieten doar mi le a oferit dupa ce acesta a facut rost de pastile de la ,,cineva mai mare” asa m am exprimat, in sensul ca acela ar fi un ,,dealer” mai mare. Acestia m au intrebat de numele prietenului meu si am refuzat sa il ofer deoarece nu voiam sa il bag pe el in prostia mea. Totusi, am mentionat ca singurul lucru pe care il stiu despre acest mare dealer este pseudonimul sau, ,,inahero” (lucrul acesta fiind adevarat, chiar nu cunosteam altceva despre el). Per Total Consider ca am fost cat se poate de respectuos si ca am fost indeajuns de comunicativ cu acestia. Tocmai cu scopul de a ii face pe ofiteri sa inteleaga ca sunt un baiat educat, care pur si simplu a dat o in bara. Vreau sa stiu, in mare, cam ce urmeaza de aici? Se va ajunge la ceva ce imi va strica tot viitorul? Se va ajunge la DIICOT? Se va ajunge la ceva precum o amenda imensa pe care parintii mei nu si ar permita sa o plateasca? Am o groaza de intrebari, sunt înspăimântat si pur si simplu ma tem de viitorul pe care mi l creez o data cu tampenia pe care am facut o.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:39, 27 Noiembrie 2024
Parintii știu? Dacă nu , sa le zici și dacă va fi cazul, mergeti la avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate face - mutare minora la domiciliul prietenului ShadowManMentza ShadowManMentza Buna, am 19 ani, iar prietena mea are 16 ani. Tin foarte mult la ea si ii vreau binele. Momentan sunt clasa 12-a si am de dat bacu... parintii ei fac scandal ... (vezi toată discuția)
Buna seara !! pe data de 25 august 2024 am fost oprit de un echipaj ... Alin2294 Alin2294 Buna seara !! Pe data de 25 August 2024 am fost oprit de un echipaj de poliție referitor la un control în trafic !! Am fost testat cu drug-testul ieșind ... (vezi toată discuția)
Firma de webdesign care nu face ce am platito andyn67 andyn67 Buna seara.In luna ianuarie am vrut sa aduc cateva modificari la site, am discutat cu firma, am stabilit pretul mi-au trimis factura si am platit prin ... (vezi toată discuția)