avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Daca sotul semneaza sa fie girant la un cont, pot fi ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Daca sotul semneaza sa fie girant la un cont, pot fi tinuta responsabila? ...

Daca sotul semneaza sa fie girant la un cont, pot fi tinuta responsabila?
Cel mai recent răspuns: widad , utilizator 16:06, 29 Noiembrie 2024
Soacra sta prost cu finantele dupa divort si planul ei de pensionare se pare ca este sa faca un imprumut la banca pe care sa i-l gireze fiul si sa isi cumpere o casa la tara.
De fel sunt impotriva imprumuturilor la banca dar imi e teama ca sotul sa nu accepte sa semneze fara sa imi spuna. Cum ne poate afecta asta?
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca nu isi plateste soacra imprimutul, va plati sotul dvs , cu bani, cu bunuri.
dvs nu raspundeti pt credit, dar va va afecta ca banii lui se vor duce intr-acolo
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va fi girant si soacra nu va plati, va raspunde cu toate veniturile si dupa caz si cu toate bunurile.
Cati ani are soacra ?
Dar va rămâne dvs casa de la tara după decesul soacrei,și în timpul vieții soacrei aveți produsele ce le cultiva la tara pentru familia dvs! La bătrânețile dvs....aveți un loc unde sa va petreceți pensionarea! Ar trebui sa I mulțumiți soacrei pentru inițiativa de a cumpăra o căsuța la tara ca oricum la decesul dânsei nu o ia cu dansa pe lumea cealaltă!

gi-jane2 a scris:

daca nu isi plateste soacra imprimutul, va plati sotul dvs , cu bani, cu bunuri.
dvs nu raspundeti pt credit, dar va va afecta ca banii lui se vor duce intr-acolo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca poate lua casa daca nu e credit cu ipoteca?? mikiank mikiank buna ziua!eu locuiesc cu soacra in casa iar aceasta se simte foarte rau.daca doamne fereste ea moare banca poate veni sa ia casa (ea avand un credit de ... (vezi toată discuția)
Proprirea pe salariu,cumularea datoriei luminita951 luminita951 buna ziua.am un credit la care am rate restante.la aceeasi banca are si soacra mea credit si are si ea rate restante.doamnele de la banca spun ca pot cumula ... (vezi toată discuția)
Credit bancar, titular decedat florentinabizdiga florentinabizdiga Buna tuturor. am o problema legata de un credit bancar facut de soacra-mea in 2012. A scos bani din banca 7000 lei FARA CA NOI, COPII CARE LOCIUAM CU EA SA ... (vezi toată discuția)