avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

se poate obtine hotarare judecatoreasca de plata a pensiei alimentare in situatia in care paratul munceste in italia, a declarat in tara ca nu realizeaza venituri, nu cunosc date referitoare la locul de munca ??? exista o legislatie care sa stabileasca pensia alimentara la minimul pe economie in italia ???multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:22, 9 Februarie 2010
Exista posibilitatea obligarii paratului la plata unei pensii de intretinere,avand ca baza de calcul venitul minim pe economia Roamaniei,cel de 710 lei,intrucat nu aveti alte relatii in legatura cu domiciliul acestuia si cu locul de munca,in cazul in care promovati si se admite o astfel de actiune.
Paratul urmeaza a fi citat prin intermediul unui ziar de mare tiraj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă nu vrea să plătescă, cum îl determin să dea pensia ... DeliaMateescu DeliaMateescu Dacă nu vrea să plătescă, cum îl determin să dea pensia alimentară copilului? Nu are contract de muncă și susține că nu muncește. (vezi toată discuția)
Am o mare problema teiffermagda teiffermagda eu sunt despartita de 8 ani in urma sentintei de divort fica mea are dreptul la pensie alimentara, pensie care nu a fost data. noi locuim in italia si asivrea ... (vezi toată discuția)
un sfat va rog mult!! - citare in italia catalina45 catalina45 buna ziua. Am deschis ac'iune pentru pensie alimentara minor. Tatal lucreaza in Italia. Resedinta din aceasta tara nu o stiu insa stiu locul de munca si ... (vezi toată discuția)