eu sunt despartita de 8 ani in urma sentintei de divort fica mea are dreptul la pensie alimentara, pensie care nu a fost data. noi locuim in italia si asivrea sa stiu cum pot face sa obtin aceasta pensie fara sa fiu nevoita sa vin in tara,unde trebui s ma adresez pt obtinerea pensiei alimentare?
Contactati un avocat, persoana care va demara demersurile legale in vedere obligarii si executarii debitorului obligatiei si apoi deschideti un cont bancar pe numele persoanei care trebuie sa primeasca pensia de intretinere in care va vor fi virati banutii.
buna ziua .
puteti depune actiune in instanta prin care solicitati obligarea fostului sot la plata pensiei alimentare .
nu este nevoie s ava deplasati personal, puteti imputernici un avocat sa va reprezinte in instanta .
eu asi fi vrut sa fac de aici. pentru ca noi avand domiciliul in italia nu stiu daca pot face actele necesare in roamania
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensie alimentara
narcisaa
se poate obtine hotarare judecatoreasca de plata a pensiei alimentare in situatia in care paratul munceste in italia, a declarat in tara ca nu realizeaza ... (vezi toată discuția)