avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am o mare problema
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am o mare problema

eu sunt despartita de 8 ani in urma sentintei de divort fica mea are dreptul la pensie alimentara, pensie care nu a fost data. noi locuim in italia si asivrea sa stiu cum pot face sa obtin aceasta pensie fara sa fiu nevoita sa vin in tara,unde trebui s ma adresez pt obtinerea pensiei alimentare?
Cel mai recent răspuns: teiffermagda , utilizator 13:24, 27 Mai 2010
Contactati un avocat, persoana care va demara demersurile legale in vedere obligarii si executarii debitorului obligatiei si apoi deschideti un cont bancar pe numele persoanei care trebuie sa primeasca pensia de intretinere in care va vor fi virati banutii.
buna ziua .
puteti depune actiune in instanta prin care solicitati obligarea fostului sot la plata pensiei alimentare .
nu este nevoie s ava deplasati personal, puteti imputernici un avocat sa va reprezinte in instanta .
eu asi fi vrut sa fac de aici. pentru ca noi avand domiciliul in italia nu stiu daca pot face actele necesare in roamania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara narcisaa narcisaa se poate obtine hotarare judecatoreasca de plata a pensiei alimentare in situatia in care paratul munceste in italia, a declarat in tara ca nu realizeaza ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil ContSters319891 ContSters319891 Buna ziua.In noiembrie 2011 am castigat custodia copilului minor,decizie definitiva si irevocabila.procesul s-a judecat pe legea veche iar la 2-3 luni tatal ... (vezi toată discuția)
pensie alimentara din germania mir_ella56 mir_ella56 Buna ziua .Va multumesc. care ar fi pasii pentru a demara ca fetita in varsta de 6 ani sa primeasca pensie alimentara de la tatal ei care este cetatean ... (vezi toată discuția)