avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara din Germania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara din Germania

Buna ziua .Va multumesc. care ar fi pasii pentru a demara ca fetita in varsta de 6 ani sa primeasca pensie alimentara de la tatal ei care este cetatean german? locuim in Bucuresti, este nascuta aici, recunoscuta de tatal ei abia dupa 4 ani cu modificarile necesare la stare civila in Bucuresti.
Cel mai recent răspuns: mir_ella56 , utilizator 11:42, 28 Aprilie 2011
nu ati mentionat daca sunteti sau nu sunteti divortati...;) daca da, acest aspect ar fi trebuit sa se dezbata in actiunea de divort...daca nu, cand deschideti actiunea de divort, cereti incredintare minor si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere pentru minora.Oricum, pentru siguranta si rapiditate, va sugeram sa apelati la serviciile unui avocat...:thumbup: altfel, s-ar putea sa va impotmoliti si sa dureze foarte mult.
va dorim succes
nu sunt casatorita si nici nu am fost cu tatal fetitei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara din germania mir_ella56 mir_ella56 Buna ziua .Va multumesc. care ar fi pasii pentru a demara ca fetita in varsta de 6 ani sa primeasca pensie alimentara de la tatal ei care este cetatean ... (vezi toată discuția)
Divort anita18@gmx.at anita18@gmx.at Am o fetitä näscutä in Austria,tatäl Austriac,am divorzat de comun acord,fetita rämine la mine,eu am hotärit sä-mi reiau numele de fatä,iar fata ... (vezi toată discuția)
Obtinere custodie firanc firanc buna,sunt divortat de 2 ani si am o fetita.avem custodie comuna cu drept de vizita al mamei .mama fetitei plecata de un an in italia.de 2 luni nu mai plateste ... (vezi toată discuția)