avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara din Germania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara din Germania

Buna ziua .Va multumesc. care ar fi pasii pentru a demara ca fetita in varsta de 6 ani sa primeasca pensie alimentara de la tatal ei care este cetatean german? locuim in Bucuresti, este nascuta aici, recunoscuta de tatal ei abia dupa 4 ani cu modificarile necesare la stare civila in Bucuresti.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:36, 28 Aprilie 2011
stiti adresa unde locuieste?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

pensie alimentara din germania mir_ella56 mir_ella56 Buna ziua .Va multumesc. care ar fi pasii pentru a demara ca fetita in varsta de 6 ani sa primeasca pensie alimentara de la tatal ei care este cetatean ... (vezi toată discuția)
Custodie copil/jurisdictie AncaM78 AncaM78 Sunt mama unui baietel de 7 luni, recunoscut de tatal lui. Tatal este cetatean american, rezident in Germania. Fiul meu a fost nascut in China si are cetatenie ... (vezi toată discuția)
Tatal mi-a luat fetita Lorena33 Lorena33 Eu locuiesc în germania de apr 6 ani...am o fetita de 3 ani si 3 luni..pe care tatăl ma păcălit k o duce la bunici si nu imi mai da fetita...noi mergand ... (vezi toată discuția)