avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Comercializare in scoli / targ de carte
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Comercializare in scoli / targ de carte

Buna ziua,

Din cate stiu publicitatea/comercializarea, de orice fel, este interzisa in scoli,
Este legal ca o editura, impreuna cu conducerea scolii, sa organizeze in scoala targuri de carte, prin care sa se comercializeze diferite carti in interiorul scolii?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: bvan , utilizator 21:28, 27 Noiembrie 2024
Despre ce fel de carti este vorba ? Sunt din cele cerute de programa scolara ? Daca Da, actiunea scolii poate fi considerata ca fiind in ajutorul elevilor.
Carti "normale", beletristica, nu au legatura cu programa scolara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi încălcate sau nu. angelica82 angelica82 Buna seara! Locuiesc într-o o comuna din jud Ilfov. Am 2 baieti , unul in clasa a 4-a si cel.mic 4 ani urmeaza primul an de gradinita. Cel mare a fost arondat ... (vezi toată discuția)
Ora de religie si programul copiilor care nu participa la ea sandoor sandoor Buna ziua, intrebarea mea este in legatura cu ora de religie din scoli, practic saptamana trecuta s-a cerut sa semnam sau nu un formular prin care exprimam ... (vezi toată discuția)
Scop ong n5angel n5angel Buna ziua, Doresc sa infiintez un Ong deoarece am un spatiu si as vrea sa deschid o gradinita sau un cabinet medical. Nu sunt decisa inca spre destinatia ... (vezi toată discuția)