avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sotul este decedat de18 ani , a avuto masina pe care a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sotul este decedat de18 ani , a avuto masina pe care a vindut ...

sotul este decedat de18 ani , a avuto masina pe care a vindut oca piese de schimb cu 2 saptamanani inainte sa moara , fara sa stiu nimic , doar dupa moarta lui am aflat , acum ne am trezit cu hirtie de la primarie ca trebuie sa platim impozit pe ultimi 3 ani... nu mai inteleg nimic ..ajutati ma cu o informatie

Alte discuții în legătură

Mostenire ContSters360937 ContSters360937 In urma cu 4 ani a decedat mama mea atunci am si facut succesiunea impreuna cu sora mea dupa un apartament in care locuiesc acum eu dar m-ai era o bucata de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.. am o problema cu un service auto, am reparat la ei ... Andreea_georgiana Andreea_georgiana Buna ziua.. Am o problema cu un service auto, am reparat la ei anumite piese, si după reparatie am probleme tot cu aceeași piese(piesa fiind cumparata tot ... (vezi toată discuția)
Mostenire ContSters238389 ContSters238389 Dupa unchiul meu fratele mamei mele (fara copii) decedat de 27 ani nu am dezbatut succesiunea nici eu si nici nici sotia supravietuitoare, asa ne-am inteles ... (vezi toată discuția)