avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am mers cu nr rosii expirate de 1 zi si m a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am mers cu nr rosii expirate de 1 zi si m a prins ...

Buna ziua, am mers cu nr rosii expirate de 1 zi si m a prins politia, am recunoscut la audieri ca nu mi am dat seama ca au expirat, este prima fapta si am 22 de ani… dansii mi au luat permisul atunci, acum intrebarea mea este, ce urmeaza dupa, mi a dat dovada de circulatie pe care o reinnoiesc la 3 luni. In cateva zile imi expira dovada, parerea dvs ar fi sa o reinnoiesc sau sa nu o mai reinnoiesc si e posibil sa mi scada din pedeapsa pe care o sa mi o dea ( undeva la 6 luni mi a zis politistul ca o sa raman fara permis). Multimesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am mers cu numere rosii expirate de 1 zi si am fost ... GabiIorga GabiIorga Buna ziua, am mers cu numere rosii expirate de 1 zi si am fost prins! Intrebarea mea este ce se v a intampla mai departe, pana acum am fost sa dau declaratie ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan ContSters213190 ContSters213190 M`au prins baut la volan,acum 3 luni,cu o alcoolemie de 0,42 in aerul expirat si 0,85 in sange pe prima proba,iar pe a doua 0,65,in parcare :D . Pe atunci ... (vezi toată discuția)
M-au prins cu numere rosii expirate de 6 zile pe un drum de tara iar acum numar lunile care trec fara ca dosarul meu sa fie solutionat Iasmin tm Iasmin tm Buna,va rog sa imi dati niste sfaturi,in legatura cu cazul meu.Am fost prins in 20 mai pe un drum in satul in care locuiesc,cu numerele rosii expirate de 6 ... (vezi toată discuția)