avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Am cumpărat un apartament cu 2 camere,mi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Am cumpărat un apartament cu 2 camere,mi s-a zis ...

Bună seara. Am cumpărat un apartament cu 2 camere,mi s-a zis sa merg după Extras de carte funciara după 2 saptamani și nu am primit Certificatul de performanță energetică. Îl voi primi de la notar în original? Din ce am citit voi avea nevoie de el când voi merge la Taxe si Impozite. În câte zile de la ziua cumpărării pot merge sa eliberez Extrasul de Carte Funciara de la notar?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2024
AlinaAndreea23, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:58, 27 Noiembrie 2024
Trebuia sa îl primiți de la vânzător, împreună cu restul actelor de proprietate referitoare la imobil.
De regula, notarul oprește doar o copie după certificatul de performanță energetică, nu originalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme ? - omisiune in extras de cf: casa fara certificat de performanta energetica ? muraruelena muraruelena Am cumparat un teren cu o casa. Notariatul la care am facut actul de vanzare-cumparare mi-a dat actele de la OCPI. In Incheierea /OCPI - se scrie ca eu am ... (vezi toată discuția)
Urgent!! - cumparare imobil cu procura dana 50 dana 50 Buna ziua as avea si eu nevoie de niste informatii,problema mea este urmatoare:-doresc sa cumpar o casa intr-un sat(la tara) eu momentan nu ma aflu in Romania ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare fara cf c-levi c-levi Buna, va rog sa ma ajutati cu 1 sfat. Am dat un avans pentru o garsoniera. Am facut un precontract(insa doar la agentie) La inceput mi-au spus ca in 2 ... (vezi toată discuția)