avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua, sunt sub control judiciar de 6 luni, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua, sunt sub control judiciar de 6 luni, având obligația ...

Bună ziua, sunt sub control judiciar de 6 luni , având obligația de a nu părăsi țara. Pe 1 noiembrie am făcut o cerere in care am solicitat să mi se de-a voie să plec deoarece firma mea din Germania nu poarte funcționa fără mine iar eu am peste 30 de angajați acolo. Care este termenul de răspuns al unei cereri de modificare a acestor condiții? Pe 1 decembrie trebuie neapărat să fiu în Germania pentru a-mi plăti restanțele la angajați și pentru cele necesare închideri anului financiar. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Lnterdictia de a parasi localitatea diana1_andra diana1_andra \\"O altă modificare a Codului de procedură penală se referă la măsurile preventive, interdicţia de a părăsi localitatea sau ţara fiind eliminate. ... (vezi toată discuția)
Ajutor social in germania TudorTG TudorTG Buna seara, am nevoie de un mic sfat si putin ajutor in legatura cu ajutorul social in Germania. Povestea este in felul urmator, sunt aici cu sotia de 1 an, ... (vezi toată discuția)
Interdictie de a parasi tara bogdanpopescu2000 bogdanpopescu2000 Buna ziua, cineva apropiat a fost eliberat conditionat din arest preventiv dupa 14 zile si are interdictie de parasire a tarii. Perioada de cand a fost ... (vezi toată discuția)