avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mama mea a rămas singură într-un bloc cu 80 de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mama mea a rămas singură într-un bloc cu 80 de apartamente ...

Mama mea a rămas singură într-un bloc cu 80 de apartamente pe centrală termică termoficare sistem vechi! Are 90 de ani nu a vrut centrală de apartament fiin d singură! Are ceasuri pe fiecare calorifer pentru consum! Vă întreb dacă e legal și normal ca toate pierderile din acel bloc să le plătească singură ? Ia venit o factură pe luna octombrie când practic centralele comune termoficarea a dat căldură după data de 10 de 1900 de lei ! O femeie bătrână cu o pensie amărâtă cum mai poate plății! Cât va fi atunci în decembrie sau ianuarie 10 000 de lei????
Cu mulțumiri aștept un răspuns!

Alte discuții în legătură

Neclaritate la calculul caldurii si apei calde drakushor drakushor buna ziua la noi in asociatie sunt montate ceasuri de caldura care exprima cantitatea de caldura in Mkw iar conform facturii de la gaz pt zona de consum pretul ... (vezi toată discuția)
Sigilare calorifer nclt_s nclt_s Buna ziua, va deranjez cu o intrebare poate banala pentru Dvs., dar destul de serioasa pentru mine. Am o agentie de turism in Pitesti, si am o problema cu ... (vezi toată discuția)
De ce sa platesc caldura daca am centrala si tevile sunt izolate? filaret filaret M-am mutat in primavara intr-un apartament si am vazut ca fostul proprietar platea 30-35 Ron pt. caldura. Tevile sunt izolate sau mai bine zis taiate ca nu se ... (vezi toată discuția)