avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu minim de la 01.01.2025 Buna ziua, Pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu minim de la 01.01.2025 Buna ziua, Pentru industria alimentara, ...

Salariu minim de la 01.01.2025

Buna ziua,

Pentru industria alimentara, salariul minim pe economie de la 1 ianuarie 2025 va fi tot 4050 lei? Se vor mentine facilitatile actuale?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Chrisblinky2024 , utilizator 12:06, 28 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

Se vor mentine facilitatile actuale?

Va rugam sa adresati acest tip de intrebari, celor care au distrus complet acest an fiscal;

1. Premierul Marcel Ciolacu
2. Ministrul de finante Marcel Bolos

2025 este un mister pentru toata lumea, dar se anunta doar cresteri de taxe, pentru acoperirea gaurilor de anul acesta, generate de pomenile electorale.
Va multumesc pentru acest raspuns inedit, dar cat se poate de pertinent.
Cred ca m-am grabit eu cu intrebarea :)
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru industria alimentara trebuie modificata Ordonanta cu salariul minim.

======
Rog sa va abtineti de la comentarii care nu au legatura cu scopul acestei Sectiuni a Forumului.
Ultima modificare: Joi, 28 Noiembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incep proces sau nu?-pensie intretinere danaru danaru Buna seara, Pe scurt: Divortata de 2 ani, cu 2 minori in intretinere, carora ex sot refuza sa le plateasca pensia alimentara. E drept, nu are niciun venit ... (vezi toată discuția)
Debutant in afaceri,firma si cei 10000 de euro nerambursabili marius_iorga marius_iorga Mentionez ca m-am documentat vizavi de subiectul din titlu,doresc totusi sa stiu ce acte imi sunt necesare la infiintarea unui \"SRL-D\"-debutant si mai ales ... (vezi toată discuția)
Politicienii pleaca, cianura ramane eliasav eliasav 6 februarie 2013 la \\"Ziua Rosiei Montane\\" - eveniment dedicat patrimoniului natural si cultural exceptional de la Rosia Montana. Evenimentul va fi ... (vezi toată discuția)